VolvoReneE1000.jpg

Nieuws

Toerrit met JONGERENREGISTER op 24 november

Omdat het een gezellige club schijnt te zijn hebben we contact gelegd met het VKV jongerenregister. Zij hebben ons van harte uitgenodigd aan te sluiten bij de Wintertour die op 24 november aanstaande verreden wordt. Ze starten rondom het middaguur in het idyllische plaatsje Schoonhoven bij Restaurant Belvédère. Meldt je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Nieuwsbrief 7-2018 Volvo 1800 ES Register

Volvo 1800 ES Register                                  nummer 07  -  2018
 

Nieuwsbrief
 
 

Uitnodiging

VKV

 

 

Beste leden,

Als bestuur hadden we ons dit jaar voorgenomen om ook aandacht te besteden aan aanwas van jongeren aan ons ledenbestand. Daarom en gewoon omdat het een gezellige club schijnt te zijn hebben we contact gelegd met het VKV jongerenregister. Zij hebben ons van harte uitgenodigd aan te sluiten bij de Wintertour die op 24 november aanstaande verreden wordt.
Kortom meld u aan voor deze gezellige middagrit met jonge enthousiaste Volvo liefhebbers !! Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wintertour 2018
Deze keer blijven we in het midden van het land, namelijk in het westen van de provincie Utrecht. We starten rondom het middaguur in het idyllische plaatsje Schoonhoven bij Restaurant Belvédère. Daar worden we vriendelijk ontvangen met een kop koffie of thee en een stukje gebak. Vanaf daar rijden we door het groene hart van ons land. Onderweg komen we door verschillende kleine dorpjes, wat een leuke afwisseling is op de beeldschone natuur.

Ook dit jaar weer zijn er prijzen te winnen. Je komt hiervoor in de aanmerking door vragen te beantwoorden die zijn opgenomen in het routeboek. Daarnaast zijn er ook foto zoekplaatjes in de route opgenomen. Dit keer is de route gewoon geschreven tekst, dus geen kaartmateriaal wat de navigator moet bestuderen. Aan het einde van de middag eindigen we bij Beachclub Klein Scheveningen te Lopikerkapel.

Nadat alle equipes gefinisht zijn volgt de prijsuitreiking. De beste puzzelaar gaat met de wisselbeker naar huis.
De kosten bedragen 12,50- per persoon. Hiervoor krijg je een rallyschildje, routebeschrijving, kop koffie/thee en wat lekkers bij de start én 2 consumpties met bittergarnituur bij de finish.

Tot op de wintertour!

 
 
 
Copyright © 2018 Volvo 1800 ES Register

Ons mailadres is:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.